Tanfolyamokrssrss

Magunkról  2011.09.18.

Iskolánk 2011 szeptemberében alakult, azzal a céllal, hogy egy igazán hatékony képzési formát hozzunk létre, különös hangsúlyt fektetve arra, hogy a különböző fotóművészeti ágak legkimagaslóbb alkotói adják át tudásukat, tapasztalataikat és műhelytitkaikat gyakorlat-orientált kurzusaink során.

Oktatási programunk célja a klasszikus és a kortárs művészet megismerése-összehasonlítása és elsajátítása a teljesen kezdőtől a professzionális szintig.

Módszerünk gyakorlat-orientált, ami nem csak megismerést, rálátást, vizuális szemléletmódot ad, de hallgatóink a kurzusok során megszerzett tapasztalatokkal egyéni stílust is kialakítanak a fotózás területén.

Előadóink a klasszikus és a kortárs művészet aktív szereplői, a szakmában kiemelkedő eredményeket értek el hazai és nemzetközi szinten is.

A hallgatók megismerhetik a legfejlettebb digitális technikákat, az utómunka gyakorlatát és
elméletét, hogy a legmegfelelőbb eszközt és formát választhassák gondolataik képi megvalósításához.

Képzésünk a legmodernebb fényképészeti ismereteket adja át a legfejlettebb technikai felszerelésekkel, gondosan megválasztott helyszíneken, professzionális stábbal.

Kurzusainkat igény esetén angol, német, olasz, francia, spanyol vagy lengyel nyelvű tolmács közreműködésével tartjuk, így lehetőséget biztosítunk külföldi hallgatók részvételére is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és kövess minket a Facebookon is!

Iskolánk oktatási helyszíne a G3 Stúdió