Ügynökségrssrss

Jelentkezés

Célunk egy olyan, video-tárhelyes modellbázis létrehozása, amely megfelel a mai kor folyamatosan digitalizálódó elvárásainak, megkönnyítve ezáltal a különböző produkciók készítőinek munkáját, szem előtt tartva az internet, az online tv-k, a különböző video-portálok rohamos elterjedését, fejlődését a kommunikációban, a filmiparban, mindennapjainkban.

Hivatásunk, hogy megbízóinkat (a mozgóképes produkciók gyártóitól, a stábok, a fotósok, a színházi, szinkron-, statiszta-, média-, reklám-, kampány-, show-, a szórakoztatóipar-, modell-, divatbemutatók világáig a legprofesszionálisabb színvonalon, a lehető legrövidebb idő alatt szolgáljuk ki, Magyarországon és külföldön egyaránt.

Fontosnak tartjuk, hogy az amatőr, a kevésbé ismert, független, “szabadúszó” színészeket, zenészeket, táncosokat, sportolókat, kaszkadőröket, gyerekeket, statisztákat munkához juttassuk a különböző produkciókban; játékfilmekben, reklámfilmekben, színpadon egyaránt. Célunk, hogy ebben a folyamatosan változó, felpörgetett világban új tehetségeket kutassunk fel, és foglalkoztassunk.

Modelljeink között megtalálható kezdő és profi egyaránt: klasszikus modell, beauty modell, katalógus-, magazin editorial-, fehérnemű-, print-, fürdőruha-, sport-, fitness modell, molett modell, lifestyle modell, Commercial modell (Üzleti modell), Trade Show modell, Hostess, Event-, különleges képességű, és extrém modellek.

 

Ha úgy érzed, vonz a modellek világa, a divat, a ruhák, a kifutó, a filmezés, szereplés, a média, a reklám világa, a professzionálisan összehangolt, igényes munka, Nálunk a helyed! Jelentkezz a modellugynokseg@gam.hu e-mail címen!

 

A legrátermettebbeknek munkát biztosítunk Fotós iskolánkban, valamint különböző rendezvényeinken, projektjeinkben.

 

Vállaljuk a különböző projektekhez a castingok megszervezését, lebonyolítását.

Ügynökségünk várja az amatőr/profi a modellkedéshez kedvet érző jelentkezőit:

- Női, Férfi Modelleket 14 és 60 év között,

- Baby- Gyerek Modellek: 6 hónap-13 év között.

- Színész

- Kaszkadőr

- Zenész

- Táncos

- Sportoló

- Extrém, különleges karakterek: 14-99 éves korig.

 

Regisztrálj!


Az ügynökségi regisztráció személyesen, előzetes telefonos egyeztetés alapján történik minden esetben.

díja: 5.000.- Ft,

Írj nekünk a modellugynokseg@gam.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot!

A Regisztráció során (mely kb. 1 órát vesz igénybe) egy jelentkezési lap kerül kitöltésre, majd felvesszük adataidat (magasság, konfekcióméret, stb., korábbi tanulmányok, érdeklődési kör és referenciák). Elkészítjük portfoliódat, G3 Stúdió profi műtermében (a Nyugati pályaudvar közelében), a fotózás közben werk-image film készül rólad, hogy professzionális bemutatkozó anyagot kapj, melyet DVD-n adunk, 5 db retusált képpel.

Ezután személyes anyagod felkerül Modellbázisunkba, a rólad készült casting videót pedig az interneten is elérhetővé tesszük.  Mivel kizárólagos szerződést nem kötünk, így mindezekkel már konkrét produkciókhoz is tudsz jelentkezni.

Az ár tartalmazza, hogy az elkészült anyagodat egy éven keresztül kezeli ügynökségünk, kiközvetítünk filmes és reklámprodukcióknak.

Casting video tartalma: egy rövidfilm-összeállítás rólad, melyben megismernek Téged, a hangod, az egyéniséged és stílusodat, kamera előtti mozgásodat, és a stúdióban készült profi fotóidat. Ezáltal kapsz egy komplett bemutatkozó anyagot.

G3 Stúdió

 

A www.gam.hu oldalon megjelenő képek, fotók és videók szerzői jogvédelem alatt állnak, eltulajdonításuk jogi következményeket von maga után.

 

GAM Modellügynökség, Regisztráció:

Aszódi Gyöngyi

Mobil: 06/30950 96 99

Regisztráció előzetes egyeztetést követően

 

 

 

Nincs professzionális portfoliód? Mi elkészítjük!

 

Alap modellportfolió (6 órás fotózás)

3 Stílus: fashion, magazin, fürdőruha.

3 smink, három haj, divattervezők ruháiban 3 helyszínen.

(stúdióban és külső helyszíneken)

25 db retusált, nagy felbontású kép, werk video, image film DVD-n.
+ 10 db 21x30cm papírkép.

Ára: 80.000 Ft

 

Professzionális modellportfolió (2 napos fotózás.)

5 Stílus: fashion, reklám, magazin, fürdőruha, fehérnemű, Glamour,
5 Smink, öt haj, divattervezők ruháiban 5 helyszínen.                                                                 (stúdióban, külső helyszíneken.)

40 retusált, nagy felbontású kép CD-n.
+15 db 21x30cm papírkép

Ára:150.000 Ft

 

Modellügynökség, Regisztráció:

Aszódi Gyöngyi

Mobil: 06/30 950 96 99

Regisztráció minden pénteken de. 10-18h-ig.                                                                                                                                                                   (Minden esetben előzetes telefonos megbeszélés alapján)

http://www.gam.hu

 

Cím:   Budapest.  Zugló, 1147. Csömöri út 120.
(Bosnyák tértől 2 percre.)