Tanfolyamokrssrss

Magunkról

Iskolánk 2011 szeptemberében alakult, azzal a céllal, hogy egy igazán hatékony képzési formát hozzunk létre, különös hangsúlyt fektetve arra, hogy a különböző fotóművészeti ágak legkimagaslóbb alkotói adják át tudásukat, tapasztalataikat és műhelytitkaikat gyakorlat-orientált kurzusaink során.

tovább

GAM alaptanfolyam folyamatos indulással

Alaptanfolyamunk célja, hogy bemutassuk a fotózás fő területeit, betekintést adjunk a különböző stílusirányzatokba, a modellek fotózásától kezdve az együttes fotózásáig. A hallgatók a gyakorlat-orientált kurzus során megismerhetik a portré- modell-, divat-, glamour, művészi akt, esküvő-, színház-, tánc-, esemény, tárgy- és ételfotózás rejtelmeit, praktikáit. Végül az utómunka eszközeinek használatát sajátíthatják el.

tovább

Sajtófotó kurzus

A Glossartmedia Sajtófotós / Fotóriporter Kurzust indít.
A kurzus során újságírói, sajtófotós, és fotóriporteri ismereteket szereznek a résztvevők, valamint gyakorlati képzésben is részesülnek.

tovább

Televíziós műsorvezető – Szerkesztő Kurzus

A Glossartmedia televíziós műsorvezető – szerkesztő kurzust indít.
A kurzus során tv-s hírszerkesztést, rendezői, operatőri, vágói, beszédtechnikai,műsorvezetői ismereteket szereznek a résztvevők, elméleti és gyakorlati képzésben is részesülnek. A kurzus végén a résztvevők dokumentumfilmet készítenek.

tovább

Workshop

Portré- Divat Mesterek kurzusa

A divatfotózás a világpiac egyik rohamosan fejlődő ága, mely az 1920-as évektől minden kultúrában jelen van, a divatmagazinok megjelenésével, a sztárok, színház-mozi világával összekapcsolódva, amely folyamatosan változik, fejlődik, újul, központban a feelinggel, a nővel, a divattal.

tovább

Akt Mesterkurzus

Főszerepben a Nő!
Talán a legnehezebb és egyben a legszebb téma is, melyet minden szépművészeti ág feldolgozott már az idők folyamán, és dolgoz fel napjainkig. Lényege megfogni a szépséget, a tűnékeny pillanatot, a vonalak, formák, fények harmóniáját.

tovább

Glamour-Fétis Mesterkurzus

A Nő hatszor!
Az örökké kifogyhatatlan téma, amely minden képzőművészeti korban, stílusban megjelenik, és szerves része annak. Középpontban az érzékiség, az álomszerű beállítástól egészen a meghökkentő, különös képkompozíciókig.

tovább

Esküvőfotó Mesterkurzus

Középpontban a pillanat művészete, a férfi és a nő, a vonzalom, az intimitás, a szerelem kifejezése, megörökítése. Története az 1970-es évekig vezethető vissza. A kurzus során a tanulók megismerik az esküvőfotózás menetét, részleteit, az alapvető fényképészeti elvárásokat a szertartástól egészen a menyecsketáncig.

tovább

Eseményfotó Mesterkurzus

Főszerepben az akció-fotózás, melyre talán mondhatni, hogy könnyű, de ez koránt sem igaz. Meg kell felelni a résztvevők elvárásainak, a szervezőknek, elmesélni az esemény forgatókönyvét, a jelenlévők történetét, megsokszorozni az élmény élettartamát.

tovább

Tárgy-és Ételfotó Mesterek kurzusa

A tanfolyam egy konyhával rendelkező professzionális fotóstúdióban zajlik, ahol a tanulók megtanulják a különböző fő-, díszítő- élfények, stb. vizuális hatásait, a tárgy- és ételfotózás alapvető ismereteit, technikai megoldásait, hogy végül arányos, színhű, ínycsiklandozó képeket tudjanak készíteni a különféle kiadványokhoz, magazinokhoz, szakácskönyvekhez.

tovább